Schrijf nu in!

Verbeteren start vandaag


€ 195 excl. BTW


Experts en partners van het iMaintain platform kunnen kosteloos deelnemen. Partners kunnen met hun VIP-code voor twee personen gratis inschrijven.
Bedrijfsleden krijgen €100 korting, uw VIP-code geldt hier als kortingscode.


Wanneer

donderdag 9 november 2017


Locatie

Philips Consumer Lifestyle, Oliemolenstraat 5, 9203 ZN, Drachten


Inschrijven

Donderdag 9 november wordt bij Philips Drachten een WCM regiolinqs bijeenkomst gehouden in combinatie met een Masters of Industry. Het thema is ‘Verbeteren start vandaag’.

Bij Philips in Drachten werken 2000 mensen van 35 nationaliteiten. Er worden innovatieve en consumentgerichte producten ontwikkeld zoals Senseo koffiezetapparaten, ladyshaves, stofzuigers, baard- en haartrimmers en wake-up lights. Daarnaast is Philips Drachten al sinds 1950 het ontwikkel- en productiecentrum van de Philips scheerapparaten.

In het handboek van Maintenance Manager of the Year Binne Visser staat TPM voor Total Productive Manufacturing. Het draait namelijk om veel meer dan alleen Maintenance. ‘Je moet de verliezen in de hele keten weten te elimineren om van je bedrijf een grote verbetermachine te kunnen maken.’ Voor Philips Drachten is TPM geen project maar een way of living. Verbeteren zit hier in het dna.

Uit het verhaal van Binne Visser wordt ook duidelijk dat je vandaag kunt beginnen met verbeteren met focus op een gezamenlijk doel: de productiviteit verhogen met betrokkenheid van alle functies.

Henk Akkermans van World Class Maintenance benoemt in zijn verhaal een aantal ontwikkelingen waar maintenance experts de focus op kunnen leggen, de zogenaamde innovatie-prioriteiten. Akkermans toont aan dat innoveren helemaal niet moeilijk is en – sterker nog – dat we dat als consumenten vaak al maximaal doen.

Dat Philips Drachten doorlopend aan het innoveren is, zal ook duidelijk worden tijdens de rondleiding door de fabriek. Al in 1994 werd volop gebruik gemaakt van data en ook de mogelijkheden van de robotica werden in Drachten snel overgenomen. Dit is een proces/werkwijze dat zich constant blijft ontwikkelen dus achterover leunen kan nooit. Verbeteren kan altijd en jawel…daar kunt u vandaag mee beginnen: Verbeteren start vandaag!

Bijzonderheden:
PBM’s zijn niet verplicht, van tevoren aanmelden is vanwege de veiligheid wel een must. Vergeet uw identiteitsbewijs niet.

Programma

13:00 uur

Ontvangst

13:30 uur

Start bijeenkomst

Welkom door Laura van der Linde (iMaintain platform)

Presentatie Binne Visser (Maintenance Manager of the Year 2017)

Presentatie Henk Akkermans (World Class Maintenance) over Smart Moves for Smart Maintenance.

14:45 uur

Rondleiding door de fabriekshallen

16:15 uur

Netwerkborrel

17:00 uur

Einde

Inschrijven
Neem contact op